"Simţeam cum mă înconjura o căldură liniştitoare" Momentul în care Israela a văzut moartea cu ochii!

Israela a murit © captura video

Israela Vodovoz a murit. Aceasta fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

Israela a murit şi a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

În ultima sa intervenție la televizor, Israela a vorbit despre boala grea care a împins-o la izolare.

"Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK," a declarat Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii "Agenția VIP".

Israela Vodovăz a trecut prin momente cumplite de-a lungul vieţii şi a suferit o operaţie dificilă în timpul căreia medicii au făcut mari eforturi pentru a o ţine în viaţă.

Israela Vodovăz că a fost nevoită să stea în sala de operaţie 12 ore. Atunci i s-a derulat un film, în minte. Israela Vodovăz a povestit că a văzut cum medicii vorbeau cu ea, iar ea le răspundea, dar fără să fie auzită.

Israela Vodovăz a fost în moarte clinică şi a relatat că atunci a fost înconjurată de o căldură liniştitoare şi simţea că putea să respire fără probleme, deşi ea în viaţa sa, avea mari probleme respiratorii.

"Atunci în minte, mi s-a derulat un film. Vedeam cum doctorii vorbesc cu mine, eu le răspund, dar ei nu mă aud. Simţeam cum mă înconjura o căldură liniştitoare, parcă a unor braţe de puf şi puteam să respir liber, eu care nu mai puteam să fac asta de vreo cinci ani. Atunci am zis «dacă eşti cine cred eu că eşti, am o rugăminte la tine. Dacă poţi să-mi dai 50 la sută din ceea ce am fost, te rog să mă întorci, dacă nu, ia-mă la tine. Nu vreau să sufere copiii sau nepoţii». Am întrebat medicul anestezist dacă în timpul operaţiei am plecat la plimbare şi mi s-a spus că de două ori m-au întors şi că am venit foarte greu, de care parcă cineva avea să-mi semnze un contract. Am fost în moarte clinică.", a mărturisit  Israela la o emisiune tv.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro