„Fiul spiritual” al Israelei, dezvăluiri despre ultimele momente ale acesteia: „Se simțea din ce în ce mai rău”

+2 click pentru
galerie

Israela a murit. © Captură Video

Israela a murit. Un apropiat al Israelei Vodovoz a vorbit despre ultimele săptămâni ale vedetei. Acesta a intervenit telefonic, în cadrul emisiunii "Agenția VIP", de pe Antena Stars.

Israela a murit, la vârsta de 70 de ani. Aceasta a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

„Nu-mi vine să cred. Am încercat să dau de ea și nu am reușit. Ea îmi răspundea imediat, de obicei. Chiar mi-ați dat o veste tristă. Pentru mine, Israela a fost ca o mamă a doua. Când am avut tatăl bolnav, am avut-o tot timpul lângă mine. Acum, nu-mi regăsesc cuvintele. (...) Am vorbit acum o săptămână cu ea și mi-a spus că se simțea mai rău și de aceea nu ieșea din casă. Se simțea din ce în ce mai rău. Am vrut să mă duc în vizită, dar mi-a zis că nu primește pe nimeni din cauza energiilor. Făcea un tratament în care doctorul i-a spus să nu aibă tangențe cu nimeni, în casă,” a declarat Cristi Pietricică, prietenul bun al Israelei.

Israela a murit, după ce s-a luptat cu o boală ce a împins-o la izolare. Israela Vodovoz a murit, la vârsta de 70 de ani.

Israela Vodovoz a murit

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.

În ultima sa intervenție la televizor, Israela vorbise despre boala grea care a împins-o la izolare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro