Şi-a lăsat fetiţele în cadă şi a plecat să facă sex. Cum le-a găsit când s-a întors e înfiorător

foto:hepta

O fetiţă de un an a avut o soartă tragică. Viaţa micuţei a fost curmată mult prea repede şi totul din cauza neglijenţei mamei sale, porivit  metro.co.uk.

Micuţa de un an pe nume Alexandria Clark a fost găsită moartă în cadă, loc unde a fost lăsată de mama ei. Femeia nu a lăsat-o doar pe cea mică în cadă, ci şi pe cele două surori mai mari ale fetiţei. Motivul pentru care femeia pe nume Amanda Ann Clark a făcut acest gest este strigător la cer.  Amanda Ann Clark a plecat de lângă micuţele ei, pentru a face sex alături de parenerul ei. 

Vecinii au mărturisit că ar fi auzit-o pe femeie urlând după ajutor, imediat după ce a găsit-o pe cea mică. Sheriful Lane Akin a mărturisit că este pentru prima oară când are de-a face cu un astfel de caz.

Copilul în vârstă de 6 ani le-a spus poliţiştilor care investighează cazul că decesul fetiţei de un an s-a produs în momentul în care sora ei, în vârstă de 3 ani a împins-o sub apă. Unul dintre reprezentanţii poliţiei a declarat: "Desigur, copilul în vârstă de trei ani, nu a ştiut despre  ce era vorba şi ce implică acest gest".

B.H.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro