Şi-a luat fiul de patru ani şi s-a alăturat grupării teroriste ISIS! Povestea ei îţi va da fiori reci pe şira spinării!

Sophie, o franţuzoaică de origine congoleză, a trecut prin coşmarul vieţii ei după ce a aderat în secret la Islam şi a fugit cu fiul ei în vârstă de patru ani în Rakka.

Potrivit Daily Mail, Sophie lucra ca asistent social în Paris când a fost recrutată de trei extremişti francezi. În luna februarie a anului 2015, femeia a ajuns în Rakka, alături de trei jihadişti. Ea şi-a luat băieţelul de patru ani cu ea, dar pentru a-l trece graniţa l-a minţit pe tatăl copilului că merge să lucreze într-un orfelinat din Istanbul.

Ce avea să descopere acolo, însă, este cutremurător. A realizat că a făcut cea mai mare greşeală a vieţii ei, apoi i-a implorat pe jihadişti să o lase să plece, însă a fost ameninţată de aceştia că va fi ucisă cu pietre. Femeia a povestit pentru The Observer cum a fost "spălată pe creier", cum a fost manipulată şi cum doar un miracol a făcut să poată scăpa împreună cu fiul său din infernul jihadist. "Le-am cerut să mă întorc acasă. În fiecare zi le spuneam că mi-e dor de familia mea, că fiul meu vrea să îşi vadă tatăl. La început au căutat scuze, apoi au venit ameninţările", a povestit Sophie Kasiki. "Spuneau că sunt o femeie singură cu un copil şi nu pot merge oriunde, iar în cazul în care aş încerca să plec aş fi drogată sau ucisă", a mărturisit Sophie.

În luna aprilie 2015, Sophie Kasiki şi fiul ei au fost lăsaţi cu motocicleta la graniţa cu Turcia şi în cele din urmă au ajuns la Paris, unde a urmat interogatoriul autorităţilor franceze şi două luni de arest. 

"M-am simtit atât de vinovată. M-am întrebat cum mă pot ierta pentru ceea ce am făcut, luându-mi fiul în Siria. I-am urât pe cei care m-au manipulat şi au exploatat naivitatea şi slăbiciunea mea. M-am urât pe mine", a spus femeia. Potrivit Observer, deşi soţul său a iertat-o, Sophie Kasiki riscă acum să fie acuzată pentru răpire de minori.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro