A făcut ceea ce multe vedete nu ar avea curaj! Simona Gherghe, aşa cum rar ţi-e dat să o vezi!

Simona Gherghe ştie să facă diferenţa între locul de muncă şi viaţa personală şi nu îi este teamă să împărtăşească acest lucru şi cu prietenii ei virtuali. De când au crescut gradele în termometre, moderatoarea TV a lăsat pârtia şi a făcut un lucru inedit!

Simona Gherghe îşi găseşte relaxarea în activităţi sportive, dar mai ales în natură. Se pare că acest lucru a ajutat-o pe enorm pe frumoasa prezentatoare, căci tenul vedetei arată extrem de bine chiar şi fără nicio urmă de machiaj! Din acest motiv, Simona nu ezită în a împărtăşi o poză din timpul său liber, prietenilor ei de pe Facebook.

Şi pentru că este o iubitoare a naturii şi a mediului înconjurător, Simona a avut astăzi parte de câteva momente simple, dar relaxante, o activitate cum rar întâlneşti în rândul vedetelor. Mai exact, în loc să meargă la o cafenea de fiţe, ea şi-a servit cafeaua direct pe iarbă!

"Prima cafea pe iarba, primavara asta", a spus prezentatoare emisiunii "Acces Direct".

A.M.

Citeşte şi:

Andreea Bănică, decolteu ameţitor! Vezi cât de sexy e artista

Corina Cepoi, tânăra tunsă, bătută şi abuzată de iubitul interlop, a primit pronosticul medicilor! Ce a avut de zis bărbatul despre rezultate


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro