Site-urile de anunţuri, tot mai folosite de mercenari! Asasin plătit, caut job liniştit!

De când cu internetul şi site-urile de anunţuri de tot felul din România, oricine poate să îşi "etaleze" aptitudinile şi să caute un job pe măsură. O fac chiar şi mercenarii, care pare-se că s-au "cuminţit" şi vor un serviciu fără prea mari bătăi de cap.
În ultima vreme, pe site-urile de profil din România au apărut anunţuri cel puţin interesante. Din în ce mai mulţi asasini plătiţi "şomeri" caută job ca bodyguard, gardă de corp sau şofer. Toţi aceşti indivizi prezintă, în mare, acelaşi "profil": au experienţă îndelungată în domeniul militar, au luptat în Legiunea Franceză şi sunt foşti sportivi de performanţă.
Dacă până mai ieri aceşti "şomeri" participau la operaţiuni "delicate" în care erau nevoiţi să îşi pună propria viaţă în pericol pentru a curma altele, acum aceştia vor un loc de muncă măcar puţin mai liniştit. Mai mult decât atât, în cazul în care posibilul angajator nu vede cu ochi buni "veleităţile" deprinse din operaţiunile "necurate" de peste hotare, un bărbat s-a gândit că îl va convinge prin faptul că este "familist comvins".
Reporterii spynews au stat de vorbă cu Marius, fost luptător în Legiunea Franceză, cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniu. "Am fost aproape toată viaţa plecat în misiuni militare, unele extrem de periculoase. Am trăit pe patru continente, am lucrat pentru ambasade, pentru demnitari şi VIP-uri. Dar gata, m-am săturat de o viaţă plină de riscuri... Vreau un job ceva mai liniştit, mi-aş dori să fiu gardă de corp.", ne-a povestit bărbatul. 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro