Slujitor al Domnului sau traficant de morminte? Prejudiciul se ridică la 600.000 de lei

Un preot din Braşov a ales să-şi deschidă un "business" bănos, dar ilegal. Andrei Sicoe a cumpărat un teren pe care şi-a amenajat... propriul cimitir.

Slujitorul Domnului este acuzat de evaziune fiscală, abuz în serviciu şi înşelăciune întrucât a vândut locuri de veci pe un teren închiriat la preţuri de zece ori mai mari decât cele permise de Consiliul Local. Preotul Andrei Sicoe, în vârstă de 63 ani, este urmărit penal de procurorii Parchetului Judecătoriei Braşov. Ilegalităţile comise de faţa bisericească au ieşit la iveală în urma unui conflict cu un ofiţer de la Poliţia Transporturi, căruia nu i-a permis să amenajeze cu oamenii aduşi de el mormântul pentru înhumarea unei rude, obligându-l să plătească groparii bisericii.

În jurul bisericii construite "sub conducerea" aceluiaşi preot au apărut peste 20.000, întinse pe o suprafaţă de aproape 12 hectare. Se pare că Andrei Sicoe a obţinut un profit "rotunjor" din această afacere, mai ales că preţul pentru un loc de veci, care de regulă ar costa în jur de 400 lei, au fost vândute cu sume între 1.000 şi 4.000 de lei "bucata".

D.C.

Citeşte şi:

VIDEO Au ţopăit în scopuri caritabile! Vezi ce vedete s-au alăturat luptei împotriva cancerului!

Lipsa somnului poate cauza grave probleme de sănătate, inclusiv obezitate! Vezi aici ce alte efecte pot avea nopţile pierdute!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro