Soţul Andreei Tonciu, secerat de o boală gravă la inimă! Fotografii exclusive, chiar din timpul operaţiunii de salvare

Soţul Andreei Tonciu a fost la un pas de moarte, după ca e a suferit, din senin, un atac de cord! Acesta a ajuns, de urgenţă, la spital.
Proaspătul soţ al Andreei Tonciu a trecut prin clipe de groază, fiind la un pas de moarte. Potrivit unor surse din anturajul acestuia, Daniel Niculescu ar fi suferit un preinfarct în timp ce se antrena la o sala de fitness, cu mult timp înainte de a se însua cu Andreea şi chiar înainte de forma un cuplu cu aceasta. Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde medicii i-au pus imediat perfuzii şi un guler din plastic în jurul gâtului pentru ca, în cazul în care şi-ar fi pierdut cunoştinţa şi ar fi căzut la pământ, să nu sufere vreo leziune în zona cervicală.
Mai multe fotografii cu Daniel la spital au fost publicate pe un site de socializare, iar pietenii săi nu au întârziat să-i ureze sănătate şi să-i dea sfaturi, după ce acesta a anunţat că a fost diagnosticat cu preinfarct. Apropiaţii lui Daniel i-au recomandat să îşi dozeze efortul cu grijă atunci când merge la sală şi să aibă grijă la suplimentele pe care le ia pentru creşterea masei musculare.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro