Soţul ei a fost ucis de propriul angajat! Dar nu a fost de ajuns! Prezentatoarea TV de la Arad a mai primit o lovitură!

Problemele parcă se ţin lanţ pentru prezentatoare TV din Arad a cărui soţ a fost ucis de un drogat în urmă cu aproape un an. După ce şi-a pierdut jumătatea într-un mod nedrept, Diana Mariş a avut parte în urmă cu puţin timp de un şoc, de data aceasta în mediul virtual.

Deja o figură extrem de cunoscută în showbiz-ul autohton, Diana Mariş trage "ponoasele" celebrităţii. Potrivit arădencei, o tânără misterioasă i-a furat identitatea, după ce a creat un profil pe care a postat fotografiile furate de pe contul prezentatoarei. "Dragii mei prieteni, voi o cunoaşteţi pe Clara Borel? Ştiam că sunt o persoană admirată, adorată, iar uneori... controversată, dar nici chiar aşa...", a scris Diana, extrem de amuzată.

Reporterii SPYNEWS.ro au încercat să identifice persoana care se află în spatele contului fals, ba chiar să poarte un dialog. Jurnaliştii noştri au descoperit că "admiratoarea" înfocată a prezentatoarei TV este o franţuzoaică ce încearcă să sucească minţile bărbaţilor cu pozele frumoasei blonde.

Soţul prezentatoarei TV a murit, primăvara trecută, după ce a fost lovit cu o ţeavă în cap, de două ori, de un angajat care venise să-i fure bani. Dan Dorel Hodiş, individul care l-a bătut crunt pe Valentin şi l-a lăsat să moară, într-o baltă de sânge, a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro