SPYNEWS l-a găsit pe şmecherul care şi-a pus copilul să conducă maşina prin oraş, în ritm de manele!

Spynews.ro a aflat cine este tatăl copilului în vârstă de trei ani, filmat cu telefonul mobil în timp ce era îndemnat să tragă de volanul unei maşini aflate în mers, pe un drum public şi să claxoneze, pentru ca restul şoferilor să-i facă loc.
Este vorba despre Răzvan C., un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Focşani, mare amator de distracţie şi maşini puternice. Acesta a postat pe site de socializare mai multe imagini din care reiese că obişnuieşte să iasă din România şi să frecventeze ţări precum Germania sau Olanda, dar se dă în vânt după petrecerile din ţară, cu băutură şi manele, mai ales dacă buna dispoziţie este întreţinută de Florin Salam.  Răzvan C. a filmat cum un prieten de-al său îl ţine în braţe pe Duţu, aşa cum îşi alintă băiatul, după care a publicat imaginile pe un site de socializare. Contactat telefonic de reporterii noştri, bărbatul a susţinut că băieţelul din imagini nu este al lui. Cu toate acestea, Răzvan C. apare alături de micuţ în mai multe fotografii, postate pe internet.  
Înregistrarea a  venit la doar câteva zile după ce, la începutul săptămânii trecute, spynews.ro a intrat în posesia unui film incredibil, al cărui protagonist este un băiat de aproximativ trei ani, care... conduce maşina. Băieţelul s-a comportat ca un adevărat "şmecher" în trafic. Ţinut în braţe de un şofer inconştient, copilul face ce a fost învăţat de "adulţii responsabili". Răsuceşte de volan, claxonează, comentează la adresa unui echipaj de poliţie pe care l-a întâlnit în trafic... Momentul culminant vine atunci când pe lângă el trece un alt autoturism care, spune băiatul, l-a speriat. Atunci copilul de trei ani începe să înjure mai abitir ca birjarii, aruncând cuvinte grele la adresa mamei şoferului respectiv şi nu numai.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro