VIDEO / 50 de şoferi de TIR amendaţi şi lăsaţi fără permis! Vezi ce le-a adus ghinion

50 de şoferi de TIR amendaţi şi lăsaţi fără permis! Vezi ce le-a adus ghinion © observator.tv

Amenzi în masă pentru 50 de şoferi de TIR. Au încălcat regulile şi au fost lăsaţi fără permis în Germania.

Poliţia germană a anunţat că au amendat şi au lăsat fără permis 50 de şoferi de TIR care au trecut joi dimineaţa pe lîngă locul unui accident cu patru camioane, filmând sau fotografiind scena cu telefonul mobil. Totul în timp ce încetiniseră pe banda opusă de mers.

Accidentul s-a petrecut pe Autostrada 1, în apropiere de Unna. Un şofer de origine maghiară şi unul polonez au fost grav răniţi. Un alt şofer, de origine belgiană, a suferit răni uşoare.

„Din nefericire, scene de necrezut au avut loc pe banda opusă (...) Mulți șoferi au încercat să fotografieze persoanele grav vătămate, lipsite de ajutor. Datorită acestui comportament nesăbuit al şoferilor, pe banda opusă a existat un risc major de accident, evitat în ultima secundă de cei care circulau în spatele şoferilor fotografi de ocazie” spune comunicatul poliţiei germane, potrivit rtl.de.

Autorităţie nemţeşti i-au înregistrat pe şoferii care filmau şi fotografiau iar aceştia vor fi sancţionaţi după identificare cu 150 de euro amendă şi suspendarea permisului pentru o lună.

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro