A crezut că are doar o gleznă umflată, dar acum are cancer la plămâni. Drama unei sportive pe moarte

A crezut că are doar o gleznă umflată, dar acum are cancer la plămâni. Drama unei sportive pe moarte © Facebook

O femeie sportivă care a crezut inițial că se confruntă cu o simplă umflătură la gleznă a trăit șocul vieții ei. Medicii au concluzionat că, în tot acest timp, era vorba de simptomul unei boli groaznice. Într-un final, femeia a primit cruntul diagnostic: cancer la plămâni, căruia nu i s-a găsit niciun leac momentan.

Nikki Jenkins, de 39 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la plămâni, după ce a găsit o gâlmă pe glezna ei. La început, a crezut că s-a lovit la picior în timp ce făcea sport la sală, însă a fost șocată să descopere că era vorba despre un cist. Acesta a crescut dramatic în mărime, iar femeia, care este instructor de fitness, a descoperit că are o tumoră rară, conform Mirror.

Tânără sportivă, diagnosticată cu cancer după o umflătură la gleznă

Atunci când a fost la spital în fază inițială, doctorii i-au spus că totul este în neregulă. Cancerul s-a întors și s-a răspândit rapid în tot corpul ei, ajungând și la plămâni.

„Este ca un film. Nu pare adevărat, nu cred că mi se întâmplă mie asta”, a spus Nikki, din Aintree, Merseyside. „Cum se întâmplă asta, nu am niciun simptom. Dacă nu mergeam la doctor pentru un control de rutină din cauza umflăturii de la gleznă, n-aș fi știut nimic. N-am nicio problemă de respirație, alerg la sală și fac lucruri normale. Când mi-au zis ce am, am fost șocată. Mă așteptam ca cineva cu cancer la plămâni să tușească tot timpul și să pară bolnav, dar eu nu fac asta.”

Rudele și prietenii strâng acum bani pentru un tratament alternativ, care ar putea să îi salveze viața.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro