Povestea care te va impresiona până la lacrimi! Ce a făcut o femeie în luna a 3-a de sarcină, când a descoperit că are cancer la sân: „Mă simțeam blocată”

Povestea care te va impresiona până la lacrimi! Ce a făcut o femeie în luna a 3-a de sarcină, când a descoperit că are cancer la sân: „Mă simțeam blocată” © Pixabay

Ceea ce pentru o tânără mămică trebuia să fie o bucurie imensă s-a transformat într-un adevărat coșmar. În a 3-a lună de sarcină, Jade Devis a primit cel mai crunt diagnostic din partea medicilor: cancer la sân, aflat în faza a 2-a.

Jade Devis, o femeie de 36 de ani Statele Unite ale Americii a trecut prin cel mai negru coșmar al vieții sale. Aflată în a 3-a lună de sarcină, aceasta a primit cel mai crunt diagnostic din partea medicilor: în urma unei biopsii, Jade a aflat că suferă de cancer la sân, iar momentul în care a primit vestea a fost unul extrem de dificil, pentru că boala avansa într-un ritm galopant și deja ajunsese în stadiul 2, informează presa internațională. 

Cea mai grea lovitură pe care a primit-o femeia a fost, însă, faptul că medicii i-au recomandat să renunțe la sarcină, dar Jade nici nu a vrut să audă de așa ceva. 

„Era o tumoră extrem de agresivă. Dianosticul: cancer de sân triplu-negativ, aflat în stadiul 2. Chirurgii au îndepărtat formațiunea tumorală. Următorul pas era chimioterapia.

Medicii mi-au spus că bebelușul este mult prea mic pentru a putea face față efectelor chimioterapiei. Mi-au oferit această optiune, de a întrerupe sarcina” a declarat Jade, potrivit presei internaționale. 

Jade a fost nevoită să ia o decizie radicală și s-a gândit cel mai mult la binele copilului său. Aceasta a așteptat până în săptămâna a 25-a de sarcină, pentru a putea începe tratamentul cu chimioterapie. 

„Ma simteam blocata. Ultimul lucru pe care as fi vrut sa il fac era sa ii fac rau bebelusului meu. In plus, nu voiam sa las pe nimeni sa decida soarta copilului meu. Asa ca am incercat sa fac tot ce mi-a stat in puteri pentru a-i oferi si lui o sansa la viata” a mai spus Jade, potrivit presei internaționale. 

Jade a trecut cu bine peste tratamentul dificil și astăzi își strânge cu bucurie copilul în brațe!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro