Șoc pentru o tânără mămică! A aflat că are cancer cu doar câteva ore înainte de a naște: „Nu voi uita niciodată”

Șoc pentru o tânără mămică! A aflat că are cancer cu doar câteva ore înainte de a naște: „Nu voi uita niciodată” © Pixabay

Venirea pe lume a unui copil este un prilej de bucurie pentru toate femeile din lume. O viitoare mămică a avut parte de șocul vieții sale, în momentul în care a aflat, cu doar câteva ore înainte de a aduce pe lume primul său copil, că suferă de cancer. 

O tânără mămică a trecut prin cel mai cumplit episod al vieții sale. Cu doar câteva ore înainte de a-și aduce copilul pe lume, a primit cea mai grea lovitură din partea destinului: a aflat că suferă de cancer la sân. 

Brooke Taylor, o femeie din Statele Unite ale Americii a trăit, într-o singură zi, cea mai mare bucurie a vieții sale, dar și cel mai tragic episod la care a supus-o soarta. Femeia a depistat un nodul suspect la sâni, în timp ce era însărcinată. S-a prezentat de nenumărate ori la controale medicale, dar medicii i-au spus că nu are niciun motiv să se îngrijoreze, căci totul este din cauza unor dereglări hormonale.

Timpul a trecut și a venit momentul nașterii, în care Brooke Taylor trebuia să fie cea mai fericită femeie din lume. Bucuria i s-a umbrit în momentul în care a aflat, cu doar câteva ore înainte de a deveni mămică, că suferă de cancer la sân, notează presa internațională. 

„Efectiv mi-am dat bluza jos și i-am spus medicului că nu plec până nu îmi palpează nodulul cu atenție. Nu voi uita niciodată cum i s-a schimbat privirea. S-a uitat lung la mine și nu a mai spus nimic” a declarat Brooke, pentru presa internațională. Femeia a fost supusă de urgență tratamentelor corespunzătoare pentru stoparea cancerului, iar în prezent se bucură de o viață normală, alături de fetița ei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro