Probleme de sănătate pentru Nicolae Guță. Cum a reacționat artistul, când a aflat că e suspect de cancer în gât

Probleme de sănătate pentru Nicolae Guță. Cum a reacționat artistul, când a aflat că e suspect de cancer în gât © Arhiva

Nicolae Guță a trecut prin foarte multe transformări de-a lungul timpului, însă cel mai mult s-a schimbat atunci când a decis că este timpul să slăbească. Manelistul a primit o veste cruntă din partea medicilor: ar fi suspect de cancer.

Totul s-a întâmplat în urmă cu ceva timp, atunci când Nicolae Guță a slăbit enorm, lucru ce i-a speriat teribil pe apropiați. Nicolae Guță ar fi mers, în urmă cu mulți ani, să se opereze la gât, sau cel puțin asta susținea fosta lui iubită, Dana Roba.

Lucrurile ar fi fost ceva mai grave decât o simplă intervenție, pentru că medicii i-ar fi spus lui Nicolae Guță că este suspect de cancer în gât și că boala gravă se va agrava dacă nu se intervine la timp. Mai mult, manelistul ar fi fost în Franța și Germania pentru a a se trata, speriat că ar putea avea boala cumplită. Fratele lui a murit de cancer de piele la doar 43 de ani.

Lua pastile cu pumnul

Tot în urmă cu doi ani, atunci când Guță a decis să își taie stomacul, a avut de depășit o perioadă grea. Manelistul a avut ceva complicații după operație și a fost nevoit să ia pastile cu pumnul, pentru problemele pe care le are cu inima.

Din fericire, manelistul s-a refăcut, iar acum este cât se poate de fericit în brațele Cristinei, femeia care i l-a dăruit pe cel de-al 11-lea moștenitor. Recent, Nicolae Guță și-a făcut și o schimbare de look și și-a tatuat propriul nume pe frunte. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro