Accident extrem de șocant! Doi bărbați au murit, fierți de vii, după ce au căzut cu mașina într-o groapă cu apă clocotită

Accident extrem de șocant! Doi bărbați au murit, fierți de vii, după ce au căzut cu mașina într-o groapă cu apă clocotită © Captură Video

Accident șocant, într-o localitate din Rusia. Doi bărbați au murit, după ce au căzut cu mașina într-o groapă plină cu apă clocotită. Asfaltul de sub ei s-a prăbușit subit, așa că oamenii au sfârșit prin a fi fierți de vii.

Incidentul oribil a avut loc în orașul Penza, aflat la aproximativ 550 de kilometri de Moscova, scrie Daily Mail. Doi ruși, care circulau cu mașina, au parcat fix deasupra unei conducte care, fără ca ei să știe, era avariată. Din cauza greutății, carosabilul a cedat și pur și simplu i-a înghițit pe oameni, cu mașină cu tot.

Au căzut într-o groapă cu apă clocotită, care practic i-a fiert de vii.

Bărbați fierți de vii, într-un accident din Rusia

Din primele informații, apa din groapă înregistra o temperatură de 75 de grade Celsius. A fost suficient de ridicată încât să le producă arsuri grave celor doi, care au murit chiar înainte de a fi salvați din autoturism.

Autoritățile ajunse la fața locului n-au mai putut decât să intervină pentru a recupera mașina și trupurile celor doi, încă prinse înăuntru. Pentru salvare, s-au folosit de utilaje grele.

„Ce mod cumplit de a muri. Într-un moment conduci, iar în următorul ești sub pământ și te îneci în apă clocotită​”, a declarat o localnică șocată.

Și mai tulburător este că, cu doar câteva minute înainte de tragedie, o altă mașină trecuse fix prin același loc. Doar un noroc incredibil a făcut ca pasagerii acelei mașini să scape de o moarte cumplită.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro