Un român a murit nevinovat într-un accident cumplit în Italia. A fost aruncat din mașina pe care o conducea prietenul lui beat

Un român a murit nevinovat într-un accident cumplit în Italia. A fost aruncat din mașina pe care o conducea prietenul lui beat © Facebook / Lanuovaprovincia.it

Dorel, un român în vârstă de 23 de ani, a murit nevinovat, într-un accident în Italia, produs de prietenul său care s-a urcat băut la volan.

Tânărul nu a avut nici o șansă, în timp ce șoferul a scăpat cu răni minore. Accidentul s-a produs în Italia și în total trei tineri au fost implicați. Dorel, în vârstă de doar 23 de ani, și-a pierdut viața lor, fiind aruncat din automobil condus de prietenul său în stare de ebrietate. 

Tânărul n-a mai avut nici o șansă

Accidentul a avut loc azi-noapte, iar cei trei români, de 23, 21, respectiv 23 de ani se aflau pe o șosea între regiunule San Damiao și Palucco. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, autoturismul a ieșit de pe stradă când șoferul a virat la dreapta, lovind mai mulți stâlpi de electricitate și rostogolindu-se de mai multe ori, scrie La Nuova Provincia.

Mașina a fost găsită la aproximativ 30 de metri de locul producerii accidentului. Dorel se afla pe bancheta din spate și a fost aruncat din automobil pe câmp. Șoferul, dar și tânărul se se afla în dreapta au scăpat cu răni ușoare și au fost transportați la spital. În urma analizelor s-a aflat că șoferul vinovat de producerea accidentului s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro