Accident feroviar teribil, în Italia. Doi morți și 30 de răniți, după ce un tren a sărit de pe șine / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Accident feroviar teribil, în Italia. Doi morți și 30 de răniți, după ce un tren a sărit de pe șine © Twitter

Accident feroviar grav, în Italia. Cel puțin două persoane au murit, iar alte 30 au fost rănite, dup ce un tren de mare viteză a sărit de pe șine. 

Accidentul a avut loc în provincia Lodi, lângă Ospedaletto Lodigiano, pe linia de mare viteză. Un tren a deraiat, iar mai multe vagoane au fost răsturnate, scrie La Republica. În urma incidentului, au murit doi oameni, în timp ce alți 30 au fost răniți. Acesta, însă, este abia bilanțul provizoriu, iar numărul de victime ar putea să crească.

Tren sărit de pe șine, în Italia

Potrivit primelor informații, trenul plecase din Milano, la ora 05.10. La bord se aflau 28 de pasageri, fără să fie incluși și cei din personalul de pe tren. Două persoane au murit, ambele victime fiind mecanici. Doar unul dintre răniți se află în stare gravă, însă medicii spun că viața nu îi este pusă în pericol.

Anchetatorii au stabilit, în primă fază, că locomotiva a sărit de pe șine, a deraiat în totalitate, apoi s-a răsturnat. S-a oprit abia într-o clădire, după ce s-a lovit de mai multe balize amplasate pe cealaltă parte a liniei.

Avion rupt în trei, în Turcia

Nu este singurul accident de proporții, care a avut loc în ultimele 24 de ore. La Istanbul, un avion a luat foc la impactul cu pista, la aterizare. Solul fiind alunecos, a ieșit de pe pistă, după care s-a rupt în trei. În urma accidentului, au murit cel puțin trei persoane, în timp ce 157 de oameni au fost răniți. Se pare că de vină au fost condițiile meteo nefavorabile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro