Cel puțin 3 morți și 157 de răniți, după accidentul aviatic din Istanbul. Avionul s-a rupt în trei bucăți la aterizare

+2 click pentru
galerie

Cel puțin 3 morți și 157 de răniți, după accidentul aviatic din Istanbul. Avionul s-a rupt în trei bucăți la aterizare © Hepta

Cel puțin trei oameni au murit, iar alți 157 au fost răniți, după ce un avion care a ratat aterizarea, pe un aeoroport din Istanbul, a luat foc și s-a rupt în trei bucăți. O anchetă amănunțită a fost demarată, pentru a stabili exact ce a putut să conducă la un astfel de accident de-a dreuptul halucinant.

Incidentul șocant a avut loc pe aeroportul Sabiha Gokcen, al doilea cel mai mare din Istanbul. Aeronava, la bordul căreia se aflau 183 de pasageri și de membri ai echipajului, a aterizat forțat. La impactul cu solul a luat foc, a alunecat pe pista umedă, a ieșit în afara ei, apoi s-a rupt în trei bucăți, așa cum arată și imaginile cumplite de la fața locului.

Avion rupt în trei bucăți, la Istanbul

Din fericire, incendiul a fost stins rapid de pompierii mobilizați la fața locului. Echipajele venite la fața locului i-au evacuat pe călătorii captivi înăuntru, iar peste 150 de persoane au fost duse la spital. Autoritățile încearcă acum să stabilească cum de a fost posibil ca avionul să se rupă așa, de parcă ar fi fost o simplă creangă.

Avionul efectua o cursă low-cost și venea de la Izmir. Potrivit BBC, primele teorii arată că accidentul s-a produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile. În urma incidentului, aeroportul a fost închis temporar, iar toate zborurile au fost redirecționate către un alt aeroport, tot din Istanbul. 

Ciudat este că, acum numai câteva săptămâni, o aeronavă aparținând aceleași companii aeriene a aterizat tot forțat și tot pe aeroportul Sabiha Gokcen. Din fericire, atunci nu a fost vorba despre nicio victimă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro