Un alt român a murit într-un accident devastator în Ungaria. TIR-ul pe care îl conducea s-a făcut praf

Un alt român a murit într-un accident devastator în Ungaria. TIR-ul pe care îl conducea s-a făcut praf © Facebook

Final tragic pentru un şofer român de TIR. Bărbatul şi-a pierdut viaţa, luni dimineaţă, pe un drum din Ungaria, în urma unui accident devastator.

Un şofer român şi unul polonez au murit în accidentul tragic

Oamenii legii au fost în alertă, luni dimineaţă, după ce două TIR-uri au intrat în coliziune. Cele două erau conduse de un şofer român, respectiv de altul polonez, ambii decedând pe loc.

Tragedia s-a propdus pe un drum aproape de Vama Borş. Şoferul român avea 57 de ani, iar celălalt 36 de ani, potrivit dehir.hu. Jurnaliştii unguri au ajuns imediat la faţa locului, iar în imaginile surprinse de aceştia se poate vedea că TIR-ul care era condus de şoferul român avea numere de Bihor.

Impactul a fost atât de puternic încât şoferul român a rămas încarcerat în autovehicul. Medicii au sosit la faţa locului, dar din păcat nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa celor doi şoferi. În plus, accidentul a fost atât de grav, încât oamenii legii au decis ca circulaţia să fie blocată pe ambele sensuri. Momentan, nu se ştie care dintre cei doi şoferi este cel vinovat, însă Poliţia a deschis o anchetă în acest sens.

Momentan, autorităţile nu au dezvăluit identitatea celor doi, astfel că despre şoferul român se ştie doar că avea 57 de ani, iar maşina sa era înmatriculată în Bihor.

Şoferi români, destine dure în străinătate

În ultimul timp, cazurile şoferilor români de TIR devin tot mai cunoscute în mediul online. Din păcate, sunt multe cazuri în care oamenii îşi pierd viaţa în urma accidentelor auto, din cauza oboselii prea mari acumulate. De asemena, un alt caz şocant este cel al unui şofer român de TIR, care a fost dat dispărut de către colegii săi în Franţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro