Un adolescent a dispărut de acasă şi s-a întors după trei ani. Detaliul bizar observat de părinţi. Totul s-a transformat într-un coşmar

Un tânăr a dispărut de acasă şi s-a întors după trei ani. Detaliul bizar observat de părinţi. Totul s-a transformat într-un coşmar © captură video

Un băiat de 13 ani a dispărut de acasă, iar autorităţile şi familia l-au căutat neîncetat. Trei ani mai târziu, a fost găsit, însă aspectul său a lăsat loc multor suspicini, care s-au dovedit a fi... adevărate. Bucuria părinţilor s-a transformat peste noapte într-un coşmar. 

Pe 13 iunie 1994, Nicholas Barclay, în vârstă de treisprezece ani, a dispărut din San Antonio, Texas. Trei ani mai târziu a fost "găsit" în Linares, Spania. Poliția a primit un apel telefonic de la un adăpost pentru tineri şi, potrivit acestuia, Nicholas a cerut ajutorul, după ce a scăpat din mâinile unor proxeneţi.

Familia lui a plecat din Texas cu primul avion, pentru a-şi recupera copilul. Apariția tânărului, însă, a început să ridice suspiciunea. Nicholas a pretins că răpitorii i-au modificat chimic părul și culoarea ochilor, iar accentul său francez a fost rezultatul trăirii în Europa. În ciuda incoerențelor, mama lui Nicholas a afirmat că acest băiat era fiul ei, potrivit directexpose.com.

Pentru că ceva nu se lega, câteva luni mai târziu, în februarie 1998, FBI a obținut un ordin judecătoresc pentru a recolta sângele și amprentele adolescentului. În urma verificărilor, l-au identificat drept Frederic Pierre Bourdin, de 23 de ani.

Familia credea că Nicholas a fost ucis, iar Frederic i-a ascuns corpul şi s-a dat drept el, pentru a scăpa basma curată. Până în prezent, Nicholas nu a fost găsit, iar adevărul despre ce s-a întâmplat cu el rămâne un mister. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro