Șocant! Părinții unei adolescente de 16 ani, moartă în vacanța din Antalya, acuză medicii că i-au furat organele

Șocant! Părinții unei adolescente de 16 ani, moartă în vacanța din Antalya, acuză medicii că i-au furat organele © captura video

Tragedie în familia unei adolescente din Rusia. Tânăra de 16 ani a murit, în condiții suspecte, într-un spital din Antalya, în timp ce se afla în vacanță alături de cei dragi.

Inițial, adolescenta a fost transportată de urgență la spital în urma unei crize de peritonită. Părinții susțin că nu știu nici până în prezent cauza exactă a morții, însă știu că aceasta ar fi murit în chinuri groaznice. Mai mult decât atât, ei susțin că medicii i-ar fi furat organele, acest lucru aflându-l în urma autopsiei. Tatăl fetei susține că autoritățile au raportat lipsa mai multor organe, inclusiv uterul.

“Eu cred că e vorba de o crimă. Primul diagnostic a fost apendicită acută. Noi bănuim că este vorba despre un transplant de organe“, a declarat tatăl fetei, pentru un post de televiziune. Acesta spune că a existat o întârziere în repatrierea trupului acesteia în Rusia. Părinții așteaptă acum cu sufletul la gură un raport complet și sunt hotărâți să își facă dreptate. 

Mama fetei a mers la spitalul unde a murit adolescenta și a vrut să îi confrunte pe medici, fiind convinsă că fiica sa a fost omorâtă pentru trafic de organe. Ea fost reținută pentru 12 ore, potrivit presei internaționale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro