Albania s-a cutremurat puternic, din nou, noaptea trecută. Au avut loc mai multe seisme

Albania s-a cutremurat puternic, din nou, noaptea trecută. Au avut loc mai multe seisme © arhiva

Dacă au sperat că seismele din Albania au încetat, locuitorii sunt încă în disperare deoarece pământul este din nou zguduit. Noaptea trecută, dar și în această dimineață au mai avut loc încă cutremure.

Locuitorii Albaniei sunt disperați. De aproape o săptămână țara lor se zguduie puternic în urma cutremurelor, foarte multe locuințe au fost distruse, însă și-au pierdut viața și foarte multe persoane. Oamenii nu știu cum se facă și nu se pot pune cu forța naturii, iar țara noastră le-a sărit în ajutor cu mai mulți salvatori. Chiar dacă trec printr-o perioadă cruntă, se pare că pericolul nu a trecut, iar în această dimineață, precum și în noaptea trecută au mai avut loc 5 cutremure. 

Cel mai mic cutremur din cele 5 care au avut loc a avut magnitudinea de 2,7 pe scara Richter, urmând ca cel mai mare să aiba 4,3 grade pe scara Richter. 

Marți a avut loc cel mai puternic cutremur din Albania din ultimii 20 de ani. Seismul a avut o magnitudine de 6,6 grade pe scara Richter, iar în urma acestuia zeci de persoane și-au pierdut viața, iar multe clădiri s-au prăbușit

Maria Gheorghiu a prezis cutremurele din Albania

Recent, Maria Gheorghiu a anunţat că o ţară va fi lovită violent de o serie de cutremure. Astăzi, şi-a anunţat cititorii că, din păcate, a avut dreptate. "Scriam despre blocuri dărâmate și despre o lumină ca un fulger care se plimbă pe suprafața pământului, această lumină era, de fapt, acei 10 km sub pământ, adâncimea la care s-a produs cutremurul", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său personal.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro