Alți cinci medici italieni au murit. Bilanțul cadrelor medicale care au decedat a ajuns la 13

Alți cinci medici italieni au murit. Bilanțul cadrelor medicale care au decedat a ajuns la 13 © arhiva

Medicii sunt cei expuși în infectarea de coronavirus, zilnic fiind în contact sute de pacienți. Italia este cea mai contaminată țară cu COVID-19, iar alți 5 medici și-au pierdut viața. 

Ultimul bilanț arată că în Italia sunt în prezent 47.021 de cazuri, iar de joi până vineri au fost înregistrate 627 de decese. Printre cele expuse persoane cu COVID-19 se află medicii, cei care au grijă zilnic de sute, poate chiar mii de pacienți. 

Au mai fost adăugate alte 5 cazuri de deces în sistemul medical italian, iar printre medicii care și-au pierdut viața se numără fostul direct general al spitalul Crema, un medic generalist de la spitalul din Bergamo, un peumolog, un medic primar, dar și doi medici pensionați cu vârste de 71 și 73 de ani. 

Medicul italian Marcello Natali, unul dintre cei care avea grijă de pacienții cu Covid-19, a murit ieri

Marcello Natali, unul dintre doctorii italieni care se ocupau de îngrijirea pacienților cu coronavrius din Italia, s-a stins din viață, ieri.

Medicul din Italia nu suferea de alte boli, însă în ultimele zile a fost transferat de la mai multe spitale. Cauza morții este reprezentată de infectarea cu noul coronavirus. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro