Italia. Încă 627 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilanțul celor decedați a ajuns la 4.032

Italia. Încă 627 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilanțul celor decedați a ajuns la 4.032 © Arhivă

Coronavirusul continuă să ia din ce mai multe vieți. În Italia, încă 627 de persoane au murit din cauza virusului ucigaș din China.

Italia este în continuare foarte afectată de pandemia de coronavirus. Bilanţul morților a ajuns la un număr înfiorător: 4.032.

Așadar, în Italia sunt cu 627 de decese în plus faţă de miercuri. Până în momentul de față, în total sunt 47.021 de persoane infectate cu virusul ucigaș din China, potrivit anunțului făcut vineri seară de autoritățile din Italia.

Vineri seară, Serviciul de Protecţie Civilă a nunțat public că bilanţul epidemiei de Covid-19 este de 4.032 în Italia. Astfel, numărul de cazuri de coronavirus a ajuns o un număr îngrijorător: 47.021 de persoane, potrivit publicaţiilor La Repubblica şi Corriere della Sera.

Virusul ucigaș din China continuă să facă ravagii în Italia, având în vedere faptul că în ultimele 24 de ore, în Italia au fost înregistrate 4.670 de noi cazuri confirmate cu Covid-19 şi 627 de persoane decedate.

Până în prezent, s-au vindecat 5.129 de persoane, 689 în ultimele 24 de ore.

Medicul italian Marcello Natali, care avea grijă de pacienții cu Covid-19, a murit

Italia a mai fost lovită de o veste tristă. Marcello Natali, doctorul italian care se ocupa de îngrijirea pacienților cu coronavrius din Italia, s-a stins din viață.

Medicul din Italia nu suferea de alte boli. Cauza morții se pare că este contactarea coronavirusului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro