Amănunte cutremurătoare despre românca ucisă de soţ, în faţa copiilor. Gabriela a fost înjunghiată de mai multe ori în gât 

Amănunte cutremurătoare despre românca ucisă de soţ, în faţa copiilor. Gabriela a fost înjunghiată de mai multe ori în gât © observator.tv

Au ieşit la iveală detalii cutremurătoare despre crima îngrozitoare, petrecută într-o locuință din Austria. Gabriela a pierit, la doar 42 de ani, iar cel care i-a fost călău este chiar soțul ei, tot cetățean român.

Apropiații susțin că incidentul s-a petrecut în fața copiilor femeii, în locuința din Ybbs, Austria. Femeia s-a stins din viață în urma mai multor lovituri de cuțit, aplicate chiar de soțul ei. După faptă, cuțitul a fost găsit la locul crimei, iar bărbatul, pe nume Nicolae T., a fost arestat. Într-un final, a recunoscut în fața anchetatorilor că a avut o criză de gelozie, scrie observator.tv.

Gabriela și Nicolae T. au împreună doi copii, în vârstă de 16, respectiv 18 ani. Ambii erau acasă la momentul crimei, ba chiar fiul cel mic a fost cel care a alertat autoritățile.

În urma autopsiei s-a aflat că femeia a murit în urma plăgilor înjunghiate în zona gâtului și a corpului. Apropiații mai spun că Nicolae i-a tăiat gâtul, efectiv gâtul soției. 

Crimă odioasă, la Arad

O altă crimă şocantă în localitatea Seleuş din Arad. Un tânăr, în vârstă de 25 de ani şi-a ucis mama, o femeie în vârstă de 45 de ani, după ce şi-a dus iubita acasă la părinți. Mama nu se înţelegea cu concubina tânărului, motiv pentru care bărbatul a prins chip de nebunie și a ucis-o pe mama lui. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro