Bărbatul care și-a ucis soția în Piatra Neamț și-a recunoscut fapta. Acesta a omorât-o în spitalul în care lucra

Bărbatul care și-a ucis soția în Piatra Neamț și-a recunoscut fapta. Acesta a omorât-o în spitalul în care lucra © arhiva

În urmă cu doar câteva zile o crimă șocantă a îngrozit o întragă comuniate din Piatra Neamț. Un bărbat a intrat peste soția lui în cabinet, fiind asistentă într-un spital, și a omorât-o cu sânge rece. Acum, bărbatul și-a recunoscut fapta.

Crima din Piatra Neamț a reușit să șocheze o întragă comunitate, după ce aceasta a intrat în cabinetul soției de profesie asistentă și a omorât-o cu sânge rece. Se pare că bărbatul se pregătise pentru acest gest extrem, venind astfel în spitalul în care aceasta lucra cu cuțitul deja pregătit pentru a comite oribila crimă. Acesta a reușit să se ascundă printre vizitatorii, iar în momentul în care nu a fost observat de nimeni a intrat în cabinetul soției aplicându-i mai multe lovituri de cuțit. 

Bărbatul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, iar acum se pare că acesta și-a recunoscut fapta pe care a făcut-o. 

„El a recunsocut fapta, nu s-a pus problema de a nu recunoaşte, pentru că era o chestie evidentă. După ce a făcut nu a plecat de la faţa locului, a rămas acolo, avea în mână o sacoşă plină de sânge, deci nu s-a pus problema să nu recunoască. Din punctul meu de vedere este o persoană frustrată, adică este o chestiune mentală, pshihică, pe care nu a putut să o depăşească", a declarat Stelian Olteanu, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, potrivit Mediafax.

Problemele dintre cei doi soți au început în urmă cu mai mult timp, de când bărbatul a rămas fără loc de muncă. Fiind invidios pe soția sa că are o funcție importantă în spital și muncea pentru avansare, au apărut frustrările, fapt pentru care Sebastian Patriche nu a putut accepta și a recurs la gestul pe care l-a făcut. 

Anca Patriche era foarte fericită și de doar câteva zile era prospăt numită pe o nouă funcție, aceea de director de îngrijiri medicale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro