Colegii asistentei ucise la Piatra Neamţ sunt în stare de şoc: ”Suntem martorii unei tragedii care putea fi evitată”

Colegii asistentei ucise la Piatra Neamţ sunt în stare de şoc: ”Suntem martorii unei tragedii care putea fi evitată” © tvneamt.ro

Colegii asistentei uciase la Piatra Neamț, Anca Patriche, sunt în stare de șoc după ce au aflat că aceasta a fost omorâtă chiar în cabinetul său de către soț. Cea care a găsit-o pe femeie face apel la schimbarea legislației: „Suntem martorii unei tragedii care ar fi putut fi evitată dacă legislaţia ar proteja mai mult victimele violenţelor conjugale”.

Eugenia era de serviciu atunci când a descoperit că Anca Patriche, colega sa, a fost omorâtă chiar la locul de muncă. Aceasta a fost șocată și nu îi vine să creadă cele întâmplate. „Am fost de serviciu. Suntem martorii unei tragedii care ar fi putut fi evitată dacă legislaţia în vigoare ar proteja mai mult victimele violenţelor conjugale. A cerut ajutor, din câte am înţeles, dar nu a fost suficient. Un mesaj pentru femeile victime ale abuzurilor: Cereţi ajutor, cereţi ajutor colegilor, prietenilor, vecinilor, iar cei care află să ofere acest ajutor”,povestea femeia.

Femeia povestește cu bucurie că Anca Patriche era atât de fericită deoarece obținuse postul de director de îngrijiri, însă totul a venit ca un șoc. 

„Era proaspăt numită pe postul de director de îngrijiri, era mulţumită că a câştigat acest concurs prin muncă. Îl merita. O persoană minunată din toate punctele de vedere şi toţi colegii sunt în asentimentul meu”, mai spune colega asistentei ucise, potrivit Mediafax

Prietenii și cei apropiați o plâng pe asistentă și pe Facebook. Acestora nu le vină să creadă că femeia mereu optimistă și cu spirit de viață și-a găsit sfârșitul în modul acesta. 

”Un suflet prea bun a fost oprit din viață pentru că făcea mult prea mult bine tuturor. A iubit munca până la sacrificiu, și nu a vrut să recunoască faptul că sunt și oameni care disprețuiesc pe cei care au sufletul curat. Pentru mine devine o martiră pe altarul încrederii în oameni. Adio Anca ! ”, spune un prieten pe contul său de socializare. 

Anca Patriche, în vârstă de 49 de ani, a fost găsită într-o baltă de sânge. Colegii au dus-o de urgență la Terapie Intensivă, dar din cauza pierderii masive de sânge şi secţionarea arterei, nimeni nu a mai putut face nimic pentru ea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro