Criminalul asistentei din Piatra Neamţ, declaraţie şocantă! Înainte să o ucidă, a vrut să o felicite

Criminalul asistentei din Piatra Neamţ, declaraţie şocantă! Înainte să o ucidă, a vrut să o felicite © tvneamt.ro - zch.ro

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul crimei de la spitalul din Piatra Neamţ. Condus la audieri, Sebastian Patriche, individul care şi-a ucis soţia a făcut declaraţii halucinante. Bărbatul susţine că a dorit să o felicite pentru promovarea primită. Totul însă, s-a terminat cu o crimă.

Sebastian Dumitru Patriche a ucis-o pe Anca în cabinetul ei de asistentă şefă din secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean. La audieri, individul nu şi-a exprimat vreo părere de rău, ci a precizat că o iubeşte şi că a mers la spital pentru a o felicita pentru noua funcţie.

Femeia câştigase prin concus examenul pentru funcţia de director de îngrijiri medicale a spitalului. Anca Patriche a fost ucisă chiar în prima ei zi pe acest post. 

Problemele dintre cei doi au început în urmă cu mult timp. Bărbatul nu a lucrat timp de patru ani şi abia în luna noiembrie a anului trecut a reuşit să se angajeze la o firmă de pază. Pentru că femeia avea o funcţie importantă şi lupta pentru o avansare, în mintea lui Sebastian Patriche au apărut frustrările. Au urmat certuri, crize de gelozie şi bătăi. 

Cei doi aveau împreună un băiat de 24 de ani, student în Capitală.

Rezultatele necropsiei

”La necropsie se va vedea exact câte lovituri are, oricum una este cert la gât, cu secționarea pachetului vascular, lucru care explică hemoragia masivă. Atât în cabinet, cât și pe targa cu care victima a fost transportată până la reanimare era foarte mult sânge. Nu este exclus ca o parte din lovituri să fi afectat organele interne”, a declarat procurorul criminalist Stelian Olteanu, potrivit zch.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro