Angela Merkel, mărturii incredibile despre coronavirusul din Germania, 70% din populație ar putea fi infectată

Angela Merkel, mărturii incredibile despre coronavirusul din Germania, 70% din populație ar putea fi infectată © arhiva

Cancelarul german, Angela Markel a avertizat că 70 % din populația germană ar putea fi infectată cu virusul ucigaș, care se răspândește foarte rapid la nivel global.

Angela Markler a făcut o afirmație incredibilă într-o conferință desfășurată în Berlin. Aceasta susține că 70 & din populația germană ar putea fi infectată de coronavirus, potrivit Digi24.

„Când virusul există deja, populaţia nu mai are imunitate şi nu există terapie, atunci 60 - 70% din aceasta va fi infectată. Procesul trebuie să aibă grijă să nu suprasolicite sistemul de sănătate prin încetinirea răspândirii virusului”, a adăugat aceasta.

Bilanțul persoanelor infectate din România a ajuns la 47 

 Încă două persoane au fost depistate de coronavirus în această zi.  O femeie de 63 de ani, contact cu femeia de 35 de ani care a călătorit în Israel și care s-a întors în România în data de 29 februarie, dar și  de un bărbat de 48 de ani din București, contact direct cu fiul pacientului care internat la spitalul Gerota. În această zi au fost confirmate 18 cazuri, bilanțul ajungând la 47 de persoane infectate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro