Declaraţia cutremurătoare a unui bărbat care trebuia să se afle în avionul morţii, prăbuşit în Etiopia. "Am întârziat două minute"

Declaraţia cutremurătoare a unui bărbat care trebuia să se afle în avionul morţii, prăbuşit în Etiopia. "Am întârziat două minute" © Twitter

Antonis Mavropoulos a primit o a doua şansă de la viaţă, după ce a fost la un pas să urce în avionul prăbuşit, weekendul trecut, în Etiopia. Antonis Mavropoulos trebuia să se îmbarce în avion, însă a ajuns cu doar două minute mai târziu după ce s-au închis porţile.

Bărbatul a fost chiar nervos, iniţial, că nu i se mai permite să urce în avion, însă după ce un reprezentant al aeroportului l-a informat cu privire la ce s-a întâmplat a intrat în stare de şoc. Tocmai ce fusese salvat de la moarte. Antonis Mavropoulos a postat chiar un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, în care a povestit cum au stat lucrurile.

„Ar trebui să o văd ca pe o a doua șansă, Am ratat zborul cu două minute! Când am sosit, îmbarcarea fusese închisă și am văzut ultimii pasageri intrând. Am țipat să mă lase, dar nu mi-au permis”, a scris Antonis Mavropoulos pe Facebook.

Vă reamintim că o tragedie aviatică de proporții s-a produs în Etiopia! Un avion cu peste 150 de persoane la bord s-a prăbușit, iar cel mai dureros lucru este faptul că nicio persoană nu a supraviețuit impactului cu pământul.

CITESTE SI: Model celebru, mort în urma prăbușirii avionului din Etiopia! Se pregătea să meargă în safari, cu soțul

Aeronava care s-a prăbușit plecase din Etiopia spre Nairobi, Kenya. Presa internațională informează că la bordul aeronavei se aflau și 8 membri ai echipajului de zbor, care de asemenea au pierit în urma tragediei. 

Premierul Abiy Ahmed a transmis, pe twitter, sincere condoleanțe familiilor victimelor. Pentru moment, nu se cunosc cauzele producerii tragediei aviatice. 

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro