Declaraţia cutremurătoare a unui bărbat care trebuia să se afle în avionul morţii, prăbuşit în Etiopia. "Am întârziat două minute"

Declaraţia cutremurătoare a unui bărbat care trebuia să se afle în avionul morţii, prăbuşit în Etiopia. "Am întârziat două minute" © Twitter

Antonis Mavropoulos a primit o a doua şansă de la viaţă, după ce a fost la un pas să urce în avionul prăbuşit, weekendul trecut, în Etiopia. Antonis Mavropoulos trebuia să se îmbarce în avion, însă a ajuns cu doar două minute mai târziu după ce s-au închis porţile.

Bărbatul a fost chiar nervos, iniţial, că nu i se mai permite să urce în avion, însă după ce un reprezentant al aeroportului l-a informat cu privire la ce s-a întâmplat a intrat în stare de şoc. Tocmai ce fusese salvat de la moarte. Antonis Mavropoulos a postat chiar un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, în care a povestit cum au stat lucrurile.

„Ar trebui să o văd ca pe o a doua șansă, Am ratat zborul cu două minute! Când am sosit, îmbarcarea fusese închisă și am văzut ultimii pasageri intrând. Am țipat să mă lase, dar nu mi-au permis”, a scris Antonis Mavropoulos pe Facebook.

Vă reamintim că o tragedie aviatică de proporții s-a produs în Etiopia! Un avion cu peste 150 de persoane la bord s-a prăbușit, iar cel mai dureros lucru este faptul că nicio persoană nu a supraviețuit impactului cu pământul.

CITESTE SI: Model celebru, mort în urma prăbușirii avionului din Etiopia! Se pregătea să meargă în safari, cu soțul

Aeronava care s-a prăbușit plecase din Etiopia spre Nairobi, Kenya. Presa internațională informează că la bordul aeronavei se aflau și 8 membri ai echipajului de zbor, care de asemenea au pierit în urma tragediei. 

Premierul Abiy Ahmed a transmis, pe twitter, sincere condoleanțe familiilor victimelor. Pentru moment, nu se cunosc cauzele producerii tragediei aviatice. 

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro