Anunţ important! Ce se întâmplă cu cei care s-au vindecat de coronavirus

Anunţ important! Ce se întâmplă cu cei care s-au vindecat de coronavirus © Foto simbol Pixabay

În timp ce peste 80 de tratamente sunt în curs de testare, aproximativ 25.000 de persoane s-au recuperat după infecţia cu noul virus, cu ajutorul metodelor convenţionale de tratament, dar şi cu remedii tradiţionale. La ce concluzie au ajuns însă cercetătorii?

Ultimele date ale oamenilor de ştiinţă arată că, până acum, aproximativ 25.000 de persoane din întreaga lume s-au recuperat după infecţia cu coronavirus, relatează International Business Times. 

Experţii în domeniu au atras atenţia asupra faptului că persoanele vindecate de coronavirus pun în continuare în pericol sănătatea publică. Infecţia poate reapărea la aceleaşi persoane, care ar trebui plasate în continuare în carantină.

Tratamentul pentru coronavirus

Tratamentul actual pentru COVID-19 include calmate, antiinflamatoare, siropuri de tuse, repaus şi aport de lichide, conform clinicii Mayo. 

De cealaltă parte, şeful echipei de studiu al coronavirusului din provincia Hubei susţine că, mai multe persoane care s-au recuperat şi au fost externate după ce testul a ieşit negativ, ulterior aceleaşi teste au arătat că sunt din nou pozitive la coronavirus. 

Astfel, spitalele chineze au impus pacienţielor să iasă negativ la teste, de două ori la rând. 

Există pericolul ca o persoană considerată recuperată după infecţia cu coronavirus să infecteze alţi indivizi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro