Apa vasului de WC, bat-o vina! Un român și-a înjunghiat vecina din Italia, deranjat de zgomotul de la toaletă

Apa vasului de WC, bat-o vina! Un român și-a înjunghiat vecina din Italia, deranjat de zgomotul de la toaletă © Arhiva

Un român a fost protagonistul unei întâmplări absolut incredibile. El și-a ucis vecina, deranjat fiind de faptul că femeia trăgea apa la toaletă.

Așadar, nemulțumit de faptul că vecina lui trăgea apa la toaletă și amețit bine de aburii alcoolului, a vrut să își facă singur dreptate. Înarmat cu mult curaj, a pus mâna pe un cuțit de bucătărie, a intrat peste vecina lui în casă și a surprins-o chiar în timp ce ea curăța baia. A înjunghiat-o de mai multe ori și a lăsat-o să agonizeze într-o baltă de sânge, scrie Il Messaggro.

Din fericire, femeia a reușit să își adune puterile și să sune la numărul de urgență. Femeia a povestit tot la telefon, inclusiv unde locuiește atacatorul său. În cel mai scurt timp, carabinierii au pătruns în apartamentul bărbatului, însă acesta a avut o atitudine recalcitrantă și a sărit la bătaie. În cele din urmă, bărbatul a fost reținut și arestat preventiv, fiind acuzat de ultraj, dar și de tentativă de omor. 

Român, tentativă de crimă în Italia

Petru Lucaci, un tâmplar în vârstă de 60 de ani, s-a înjunghiat şi şi-a dat foc în propriul autoturism, chiar în faţa poliţiştilor din Italia. Românul era căutat de trei zile de oamenii legii după ce şi-a bătut iubita cu sălbăticie şi a lăsat-o inconştientă în casă, crezând-o moartă. Ulterior, Petru Lucaci a incendiat acea locuinţă, însă oamenii legii au reușit să îl găsească și l-au adus în fața instanței. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro