Apelul disperat al mamei tinerei care a murit încercând să-și facă o poză. Imploră oamenii să nu-i mai ia fiica peste picior

Apelul disperat al mamei tinerei care a murit încercând să-și facă o poză. Imploră oamenii să nu-i mai ia fiica peste picior © Instagram

Mama îndurerată a unei tinere, care a murit încercând să își facă poza perfectă, lansează un apel disperat. Femeia le răspunde dur internauților care iau peste picior moartea fiicei sale, mulți dintre ei susținând că tânăra era „obsedată de popularitate” și că și-a căutat moartea.

Madalyn Davies, un model de pe Instagram, a murit în timpul vacanței din Sydney, Australia. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, a căzut de pe o stâncă în timp ce încerca să își facă un selfie cu răsăritul, în apropiere de Diamond Bay. Potrivit Mirror, tânăra ar fi escaladat gardul de protecție și, fiind prea aproape de margine, a căzut în gol câțiva zeci de metri.

Apelul disperat al mamei îndurerate

Rebecca Smith, mama lui Madalyn, a mărturisit că frații mai tineri ai fetei sunt foarte afectați de comentariile răutăcioase din mediul online, scrise pe seama morții modelului.

„Fiica mea nu era obsedată de sine. A fost o persoană minunată care a făcut o greșeală. Madalyn a fost iubită, avea integritate și decență. Dacă simțiți nevoia să credeți altceva pentru a vă simți mai bine în propria piele, asta este problema voastră. Umpleți-vă cizmele, oameni oribili. Voi sunteți cei care trbuie să dormiți cu voi înșivă noaptea”, a scris femeia, pe Instagram.

Poliția din Australia analizează acum imaginile de pe camerele de filmat, pentru a determina ce s-a întâmplat exact în momentele de dinaintea morții tinerei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro