Apelul disperat al unei românce! Fiica ei este blocată pe un vas din Filipine. „Sunt oamenii nimănui. S-au sinucis deja trei persoane”

Apelul disperat al unei românce! Fiica ei este blocată pe un vas din Filipine. „Sunt oamenii nimănui. S-au sinucis deja trei persoane” © Foto simbol Pixabay

Au ieșit la iveală informații cutremurătoare privind situația cu care se confruntă membri ai echipajelor plasați în carantină pe navele de croazieră: sinucideri și greve ale foamei! O româncă a cărei fiică este blocată pe un vas din Filipine a lansat un apel. 

O româncă a cărei fiică se află blocată pe un vas din Filipine a făcut un apel disperat pentru salvarea acesteia. Alături de tânără, s-ar mai afla patru adulți români și un copil de patru ani.

Pe celelalte 14 vapoare, conform primelor informații, ar fi peste 100 de români blocați de două luni. Cu toate că aceștia au cerut să fie aduși acasă, nu a fost găsită nicio soluție! 

Vasele de croazieră au fost mutate dintr-un port în altul și pasagerii trimiși acasă. Angajații însă, nu au mai pus piciorul pe pământ din luna februarie și pare că ei sunt ai nimănui, susține românca.

Valentina Niculae, mama unei românce blocată pe vas a declarat că „se așteaptă ca zilele următoare să fie dați cei din Filipine jos. Ei vor fi dați jos cu bărcile de salvare. După care cele 15 vase vor fi trimise în larg pentru că pe 15 e anunțat un taifun foarte mare”.

Femeia a precizat de asemenea că angajații nu au mai fost plătiți de două luni, că nu au mai pus piciorul pe pământ tot de atât timp și că nimeni nu face nimic pentru ei. 

„Totul rămâne la latitudinea căpitanului de vas. Oamenii sunt ai nimănui”, a mai spus românca, la Antena3. 

Femeia a dat un mail către Ambasada României în Filipine. Nu a încă niciun răspuns, dar așteaptă să vadă ce se întâmplă în continuare.

„Fiica mea e în stare bună. Nimeni de acolo nu are coronavirus. Am înțeles că trei persoane s-au sinucis. Au intrat oamenii în depresie”, a mai transmis Valentina Niculae pentru Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro