Atenție!
Conținut pentru adulți!

Așa arată tânăra care spune că a fost scoasă de pe o aplicație matrimonială pentru că e prea sexy / FOTO

+4 click pentru
galerie

Așa arată tânăra care spune că a fost scoasă de pe o aplicație matrimonială pentru că e prea sexy / FOTO © Instagram

Holly Valentine, o tânără model din California, susține că a fost eliminată de pe o aplicație de întâlniri pe motiv că ar fi mult prea sexy.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, locuiește în Los Angeles, America, iar pe motiv că îi place să călătorească în diverse locuri, a ales să își facă un profil, pe care l-a plătit, pe o aplicație cunoscută de întâlniri, pentru a cunoaște oameni noi în orașele în care merge. Însă mare i-a fost mirarea când a constatat că a fost blocată pe aplicație, din cauza faptului că bărbații au crezut că profilul ei este fals, pozele fiind mult prea sexy.

Holly Valentine postează frecvent fotografii în ipostaze incendiare pe conturile sale de socializare și spune că și pozele folosite pe aplicația matrimonială sunt la fel de reală. Mai mult, tânăra de 26 de ani, susține că pe cât de dezinvoltă este în mediul online, pe atât de timidă este atunci când merge la întâlniri.

La scurt timp după ce și-a creat profilul pe aplicația matrimonială sute de bărbați au început să îi scrie că pozele nu sunt reale și, în cele din urmă a fost blocată. Holly Valentine a contactat reprezentanții aplicației care i-au returnat suma pe care a plătit-o pentru a-și face cont, însă nu au revenit și cu o explicație. 

Și Sharon Stone a fost protagonista unui incident asemănător. Actrița a pățit-o pe o altă aplicație matrimonială, după ce și-a creat un cont personal. Oamenii care vedeau fotografiile credeau că profilul este fals și că în spatele ecranului nu se află chiar actrița, astfel că a fost eliminată. Ulterior, contul lui Sharon Stone a fost deblocat, cu scuze din partea companiei care a realizat aplicația. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro