FOTO / Ea este femeia cu cei mai mari sâni de pe Instagram! Brianna este deliciul tuturor bărbaţilor

+6 click pentru
galerie

FOTO / Ea este femeia cu cei mai mari sâni de pe Instagram! Brianna este deliciul tuturor bărbaţilor © Instagram

Brianna Marie Dale este unul dintre cele mai frumoase şi sexy modele din California. Focoasă brunetă pozează demenţial şi a înnebunit toţi bărbaţii cu formele ei, în special, cu sânii! 

Brianna Marie Dale se numără printre cele mai sexy femei din lume, fiind un fotomodel cunoscut din California. Bruneta este activă pe reţelele de socializare, mai ales pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de sute de mii de oameni.

Are un corp perfect, demn de invidia tuturor femeilor, aşa că nu îi este ruşine să pozeze în ţinute sumare, iar uneori chiar renunţă la anumite articole, fiind deliciul tuturor bărbaţilor. De asemenea, Brianna are foarte multe contracte semnate cu firme de lenjerie intimă, fiind plătită pentru unele poze incendiare.

Producătorii de lenjerie intimă au observat formele pe care focoasa brunetă le are în dotare, aşa că o contactează în număr cât mai mare. Nu trebuie să facă prea multe eforturi să-i atragă pe bărbaţi, deoarece, chit că este îmbrăcată sau nu, Brianna are un succes colosal.

Are 24 de ani şi a fost denumită de către internauţi "femeia cu cei mai mari sâni de pe Instagram". Locuieşte în California şi atunci când nu pozează sexy pentru diferite firme şi brand-uri, bruneta este baristă.

Cât despre poze, ce să mai spunem! Brianna face în câteva minute de la postare zecii de mii de aprecieri, dar şi comentarii, bărbaţii încercând să ajungă la inima frumosului model. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro