Tania Budi, îndrăgostită până peste cap de iubitul ei! "Are exact jumătate din vârsta mea"

+3 click pentru
galerie

Tania Budi, îndrăgostită până peste cap de iubitul ei! "Are exact jumătate din vârsta mea" © Facebook

Tania Budi se numără printre cele mai frumoase femei din România. Cu toate că are 52 de ani, blondina se află într-o formă de zile mari, cei din jur asemănând-o adesea cu o puştoaică. Este în cea mai bună perioadă a ei, fiind îndrăgostită până peste cap de bărbatul cu care este într-o relaţie de mai bine de doi ani! 

Tania Budi este fără doar şi poate una dintre cele mai inedite apariţii din lumea mondenă. Cu toate că a ales să se retragă de pe micile ecrane, blondina este în continuare în atenţia presei. Consideră că toată frumuseţea de care dă dovadă provine dintr-o moştenire genetică, pe care încearcă să o menţină prin sport şi alimentaţie sănătoasă.

"Moștenirea genetică are cea mai mare cuvânt de spus atunci când este vorba despre felul în care arăți. Nu este vorba de făcut ceva, este un stil de viață. În fiecare dimineață alerg câțiva kilometri, uneori alerg alături de iubitul meu, depinde cât timp avem la dispoziție", susţine vedeta.

"El m-a inspirat foarte mult"

Şi cum nu se putea altfel, Tania Budi iubeşte ca o adolescentă. Blondina are o relaţie cu iubitul ei de mai bine de doi, susţinând că reprezintă un model pentru ea. Datorită lui, vedeta s-a apucat de sport şi a început stilul de viaţă pe care îl are acum. 

Nu a fost nevoie de prea multe întâlniri ca să-şi dea seama că a fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, Tania recunoaşte că bărbatul este mai mic decât ea, însă asta nu este un impediment în povestea lor de iubire. 

„Suntem împreună de peste doi ani. El m-a inspirat foarte mult, datorită datorită lui m-am apucat de sport, eu am avut niște ani în care am ocolit acest subiect. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună.  Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a declarat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro