FOTO / Tania Budi a împlinit 52 de ani! Îţi aminteşti cum arăta blondina în adolescenţă

+6 click pentru
galerie

FOTO / Tania Budi a împlinit 52 de ani! Îţi aminteşti cum arăta blondina în adolescenţă © Facebook

Tania Budi a fost şi va rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate că astăzi a împlinit 52 de ani, vedeta arată ca la 20!

Tania Budi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Model, actriţă, femeie de afaceri, a ştiut dintotdeauna cum să-şi stabilească priorităţile. Cu toate că s-a retras din televiziune, blondina a rămas în atenţia presei, fiind un nume consacrat de la începutul anilor 90, atunci când a debutat pe micile ecrane.

Nu a încercat niciodată să-şi ascundă vârsta, însă nici nu i-a plăcut prea mult să dezbată acest subiect, considerându-l irelevent. Cât despre măritiş, nu a fost niciodată o prioritate, fiind mereu o fire independentă. Tania a susţinut de-a lungul timpului că nu îi place să dea prea multe explicaţii în legătură cu ceea ce face.

"A trecut nişte timp pe lângă mine. De la o vreme încoace, având o perioadă atât de bună, încerc să recuperez. Copilăresc un pic. Să nu mai amintim câţi ani am! Prea s-a comentat în legătură cu asta. N-am nicio treabă cu vârsta biologică. Eu sunt anul doi la facultate.", susţinea vedeta cu ceva timp în urmă. 

"Am zis că vreau o meserie de femeie"

A început cea de-a treia facultate la 40 de ani şi nu a avut nicio reţinere. De asemenea, Tania a fost studentă la Matematică şi Jurnalism. După doi ani de calcule şi formule matematice, a decis că domeniul nu este unul corespunzător, aşa că şi-a încheiat socotelile cu matematica, îndreptându-se spre televiziune. 

"Am zis că vreau o meserie de femeie, în care să am grijă de mine, în care să nu mă trezesc dimineaţa la 7.00 ca să mă duc la serviciu. Şi uite-aşa, din aproape-n aproape, am ajuns la televiziune", a povestit ea.

Astăzi, Tania Budi a împlinit 52 de ani, însă arată ca la 20. Blondina se bucură de-o frumuseţe răpitoare şi de o siluetă perfectă. Se menţine printr-o alimentaţie sănătoasă şi sport. Nu a apelat la medicii esteticieni, însă nu are nicio reţinere când vine vorba despre îmbunătăţiri. 

"Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti. Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum.", a declarat Tania. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro