Atac cu cuțitul, la Londra! Mai mulți români, prinși în busculadă

Atac cu cuțitul, la Londra! Mai mulți români, prinși în busculadă © captura video

Un atac terorist a avut loc, din nou, capitala Angliei! Incidentul a avut loc pe celebrul pod din centrul orașului, acolo unde un bărbat înarmat cu un cuțit a înjunghiat aleatoriu mai mulți oameni.

Bărbatul era înarmat și cu o vestă cu explozibil și a provocat haos pe podul din Londra. Mai mulți oameni, printre care și români, au fost martori la scenele dezolante. Incidentul s-a petrecut la o oră de vârf din capitala Angliei, iar un martor spune că a auzit chiar împușcături.

Podul Londrei, ținta unui atac terorist

Haosul s-a instalat imediat, iar oamenii au început să țipe, temându-se pentru viețile lor. Suspectul a fost împușcat de polițiștii chemați să intervină. "Cineva a înjunghiat nişte persoane pe London Bridge, după care a fost împuşcat mortal de poliţişti. Sunt foarte mulţi români pe aici. Sunt mulţi care lucrează la restaurante, în construcţii, pe lângă zona în care s-a întâmplat incidentul.", a declarat un martor, potrivit observator.tv.

Ambulanțele au ajuns imediat la fața locului, iar oamenii legii au încercat să îi calmeze pe cei prezenți. Podul a fost închis imediat, iar cafenelele și restaurantele din zonă au fost evacuate, în regim de urgență. Șase oameni au fost uciși într-un atac similar, petrecut în anul 2016, atunci când peste 40 de persoane au fost rănite de teroriști.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro