Ana și Tudor Ionescu, clipe de panică pe aeroport. S-a anunțat atac terorist

+3 click pentru
galerie

Ana și Tudor Ionescu, clipe de panică pe aeroport. S-a anunțat atac terorist © captura foto

Ana și Tudor Ionescu au decis să se relaxeze într-o vacanță de vis, dar se pare că această o să rămână, cu siguranță, de neuitat. Cei doi voiau să se întoarcă acasă, însă  imediat s-a anunțat un atac terorist. Ce-a a urmat după? Momente de panică și tensiune.

Invitată în platoul Star Matinal, Ana Ionescu a povestit despre viața de familie, de micuța pe care o are împreună cu Tudor Ionescu, membru al trupei Fly Project, dar și despre vacanța în care au fost ca doi porumbei. Totul bine și frumos, se pregăteau să vina acasă la fetiță, dar o alertă teroristă le-a stricat planurile și totodată le-a pus viața în pericol. 

Ana a fost sunată de către o prietenă și i-a spus ceea ce toată presa știe. Aeroportul în care se afla era ținta unui atac terorist. Panica s-a instaurat, iar primul lucru la care s-a gândit a fost fetița sa, care o aștepta cu nerăbdare acasă. Imediat au fost anunțați și ei de acest lucru: ”Ne-au anunțat că sunt probleme, dar nu ne-au zis clar despre e vorba ”, a spus aceata. 

Totul s-a încheiat cu bine și toată lumea a scăpat teafără și nevătămată, iar Ana și Tudor Ionescu s-au întors în țară la fetița lor și la toti cei dragi. Acum, cuplul se gândește la planuri de viitor și au în gand ca peste ceva timp să-i făcă fetiției și un frățior 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro