Atacatorul thailandez care a ucis zeci de persoane a fost împuşcat mortal de autorităţi

Atacatorul thailandez care a ucis zeci de persoane a fost împuşcat mortal de autorităţi © arhivă

Sergentul Jakrapanth Thomma, care a ucis cel puţin 21 de persoane şi a rănit alte câteva zeci, a fost împuşcat mortal de forţele de securitatea. Vestea a fost confirmată de Poliţie, după incidentul sângeros.

Duminică dimineaţă, sergentul Jakrapanth Thomma a fost împuşcat mortal de forţele de securitate. Echipajele l-au găsit într-un centrul comericial, acolo unde atacatorul thailandez se ascunsese peste noapte, relatează DPA şi France Presse. 

Informaţia că sergentul Jakrapanth Thomma a fost lansată în spaţiul public de şeful diviziei de poliţie criminală, Jirabhob Bhuridej şi confirmată de ministrul Sănătăţii şi şeful poliţiei. 

Şeful poliţiei Chakthip Chaijinda a precizat în faţa reporterilor că "acum s-a terminat". 

Sergentul Jakrapanth Thomma, în vârstă de 32 de ani, l-ar fi împuşcat mortal pe comandantul său înainte de a fura arme şi un vehicul militar. Apoi, atacatorul a început să tragă asupra altor soldaţi şi civili care se aflau într-un mall.

În timp ce fugea, atacatorul a împuşcat mortal mai mulţi oameni, o parte dintre ei dintr-un templu budist. Ulterior, a dechis focul într-un centrul comercial situat la nord-est de Bangkok. Totul, din pricina unei dispute pe care ar fi avut-o cu comandatul său pentru bani.

Facebook a anunţat în cursul zilei de sâmbătă că a şters contul sergentului care a ucis mai multe persoane în nord-estul Thailandei, la Nakhon Ratchasima. Reprezentanţii reţelei de socializare a mai specificat că va şterge orice conţinut legat de atac care îi încalcă politicile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro