Decizie de ultim moment din partea Facebook. Ce au decis să facă cu profilul atacatorului din Thailanda

Decizie de ultim moment din partea Facebook. Ce au decis să facă cu profilul atacatorului din Thailanda © antena3

Situația alarmantă din Thailanda a provocat haos, după ce un soldat a început să tragă pe stradă la întâmplare în tot ce i-a venit în cale. 20 de oameni au murit, iar alții sunt răniți. Tot timpul și-a ținut prietenii la curent pe Facebook, însă acum marea compania a luat decizia.

Evenimentul tragic din Thailanda, de astăzi, în care mai mulți oameni au murit și alții au fost răniți, după ce un soldat înarmat și-a descărcat arma din dotare asupra oamenilor a creat haos în întreaga lume. 

Bărbatul, suspectat că ar fi autorul atacului armat, a transmis tot timpul pe Facebook intenția de a recurge la acest lucru și chiar de mai multe ori le-a cerut părea prietenilor virtuali dacă să mai continue sau nu. După ce s-a ascuns pentru a nu fi prins, dar în același timp vorbea cu cei ce îl urmăreau pe Facebook, marea compania a decis să-i șteargă contul de utilizator pentru că imaginile au avut un puternic impact emoțional. 

"Am şters contul atacatorului din reţeaua noastră şi vom lucra pentru a şterge orice conţinut care încalcă regulile cât de curând posibil", se arată într-un comunicat al companiei, potrivit Media Fax. 

Atacul armat a avut loc lângă un centru comercial din Thailanda, iar mai multe persoane au imortalizat o parte din momentele de teroare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro