VIDEO / ULTIMĂ ORĂ. Clipe de coșmar în Thailanda. Un soldat a împușat tot ce a văzut în cale, iar apoi a intrat într-un mall. Mai mulți oameni au murit

VIDEO / ULTIMĂ ORĂ. Clipe de coșmar în Thailanda. Un soldat a împușat tot ce a văzut în cale, iar apoi a intrat într-un mall. Mai mulți oameni au murit © observator.tv

Clipe de groază în Thailanda. Un soldat a scos arma din dotare și a împușcat tot ce a văzut în cale, 17 oameni au murit, iar alți 21 sunt în stare gravă. 

Atacul din plină stradă din Thailanda a creat panică în rândul tuturor locuitorilor. Se pare că totul ar fi început în baza militară din orașul Nakhon Ratchasima, în nordul Thailandei, sâmbătă după amiază, la oram 15.00. 

După ce soldatul i-a ucis pe ofițerii aflați la comandă în baza militară, bărbatul și-a armele și munițiile și a plecat pe străzile orașului. Acesta a deschis de mai multe ori focul de armă în plin oraș, mai întâi într-un templu budist, iar ulterior lângă un centru comercial unde a petrcut mult timp și unde a ucis mai multe persoane. 

17 persoane au fost găsite fără viață, iar alte 21 sunt în stare gravă. Acțiunea de prindere a atacatorului este în plină desfășurare, iar acum se pare că acesta s-ar fi ascuns la subscolul centrului comercial, oamenii neștiind ce să facă. Autorul faptelor odioase a fost foarte activ pe conturile de socializare, unde chiar și acum postează în timp real tot ce se întâmplă și le cere prietenilor virtuali sfaturi dacă să se predea sau nu. 

Poliția a încercuit centrul comercial și este gata să-l prindă pe atacator și să oprească masacrul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro