Autorităţile au decis! Ce pedeapsă a primit românul din Spania care şi-a ucis iubita cu 28 de lovituri de cuțit

Autorităţile au decis! Ce pedeapsă a primit românul din Spania care şi-a ucis iubita cu 28 de lovituri de cuțit © Huelva

Românul din Spania care și-a ucis cu bestialitate iubita, cu 28 de lovituri de cuțit și a lăsat-o să agonizeze într-o baltă de sânge, și-a aflat sentința.

Cristina Marin avea 24 de ani când a fost ucisă cu bestialitate, în 2018. Iubitul, care i-a devenit și călău, Laurențiu Văsii, a aflat că femeia voia să se despartă de el, după mai multe amenințări și jigniri. Astfel, a obținut un ordin de protecție împotriva lui, dar nici asta nu l-a împiedicat că comită oribila crimă

Pe data de 7 iulie 2018 a intrat forțat în casă, peste femeie, și fără să-i pese că acolo se aflau și cele două fetițe ale lor, a pus mâna pe un cuțit iși a început să o înjunghie. A băgat lama de nu mai puțin de 28 de ori, apoi a fugit, lăsând-o într-o baltă de sânge. O vecină a fost cea care a sunat la 112, șocată de cele descoperite, scrie Adevarul.ro.

Bărbatul a fost arestat zilele următoare, iar acum și-a aflat și pedeapsa. Procurorii cer 25 de ani de închisoare pentru crimă și încă un an în spatele gratiilor pentru că a încălcat condițiile interdicției de a se apropia de fosta lui iubită. Cauțiunea a fost stabilită la suma de 459.036 euro, iar banii ar urma să ajungă la cele două fetițe ale cuplului, rămase orfane de mamă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro