Detalii noi despre crima care a îngrozit o întreagă comunitate. Ce spun procurorii despre bărbatul ucigaș

Detalii noi despre crima care a îngrozit o întreagă comunitate. Ce spun procurorii despre bărbatul ucigaș © arhiva

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Piatra Neamț. Bărbatul care și-a ucis soția la serviciu ar fi venit la spital hotărât să-și ucidă soția. 

Detalii noi ies la iveală în cazul crimei groaznice din Piatra Neamț. Astăzi, Anca a fost omorâtă la locul de muncă de către soțul ei. Potrivit procurorilor care anchetează cazul, bărbatul a venit la spital hotorât să-și ucidă soția.

Bărbatul și-a dus planul până la capat. A intrat în cabinetul în care aceasta lucra și a înjunghiat-o. Cea care a găsit-o fără suflare a fost una dintre colegele sale care a deschis ușa cabinetului și a descoperit-o în stare gravă lângă soțul care o omorâse. Colegii au preluat-o imediat și au făcut eforturi pentru a-i salva viața, dar femeia a murit în scurt timp. 

Intenția bărbatului a fost clară. În imaginile surprinse de către camerele de supraveghere se vede cum bărbatul a intrat în spital cu o pungă, pungă în care avea și arma albă, un cuțit cu care și-a ucis soția. Acesta s-a ascuns printre vizitatorii care erau în spital, moment în care a pășit în cabinet și și-a dus la bun sfârșit planul pe care l-a gândit. 

"Am fost de serviciu. Am deschis o ușă și am găsit-o pe colega naostră agresată grav. Nu s-a putut face nimic absolut nimic. Era foarte bine, era proaspăt numită în postul de director de îngrijiri, era fericită, câștigase postul prin muncă, îl merita", a povestit Eugenia Antohe, colega victimei, potrivit Antena3. 

Problemele dintre cei doi au început în urmă cu mult timp. Bărbatul nu a lucrat timp de patru ani şi abia în luna noiembrie a anului trecut a reuşit să se angajeze la o firmă de pază. Pentru că femeia avea o funcţie importantă şi lupta pentru o avansare, în mintea lui Sebastian Patriche au apărut frustrările. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro