Bărbatul care și-a ucis soția, chiar în spitalul din Piatra Neamț în care lucra, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul care și-a ucis soția, chiar în spitalul din Piatra Neamț în care lucra, arestat pentru 30 de zile © arhiva

Bărbatul care și-a ucis astăzi soția la Spitalul de Urgență din Piatra Neamt va fi arestat pentru 30 de zile. Anchetatorii susțin că ucigașul și-a plănuit fapta pe care a săvârșit-o.

Crima săvărâșită de soțul unei asistente a șocat o țară întreagă. Barbatul a venit la spital, acolo unde femeie lucra, și-a omorât-o. Ucigașul va fi arestat pentru 30 de zile.

Bărbatul a venit cu un cuțit de acasă și s-a ascuns printre vizitotorii spitalului, moment în care a intrat în cabinetul în care femeie lucra și a omorât-o cu sânge rece. Anca Patriche nu a mai putut fi salvată, loviturile fiind foarte puternice. Chiar dacă ceilalți colegi au încercat să o readucă la viață, eforturile nu au reușit. 

Din spuse apropiaților, femeie era într-o stare foarte bună și era fericită deoarece promovase examenul pentru funcția de director de îngrijiri, în urmă cu doar câteva zile.

Problemele dintre cei doi au început în urmă cu mult timp. Bărbatul nu a lucrat timp de patru ani şi abia în luna noiembrie a anului trecut a reuşit să se angajeze la o firmă de pază. Pentru că femeia avea o funcţie importantă şi lupta pentru o avansare, în mintea lui Sebastian Patriche au apărut frustrările. Au urmat certuri, crize de gelozie şi bătăi. 

Prietenii și colegi sunt șocați de cele întâmplate și o plâng pe asistentă pe internet. 

”Un suflet prea bun a fost oprit din viață pentru că făcea mult prea mult bine tuturor. A iubit munca până la sacrificiu, și nu a vrut să recunoască faptul că sunt și oameni care disprețuiesc pe cei care au sufletul curat. Pentru mine devine o martiră pe altarul încrederii în oameni. Adio Anca ! ”, spune un prieten pe contul său de socializare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro