Avertismentul cercetătorilor chinezi! Grupa de sânge îți arată ce șanse ai să te infectezi cu coronavirus

Avertismentul cercetătorilor chinezi! Grupa de sânge îți arată ce șanse ai să te infectezi cu coronavirus © Foto simbol arhivă

Un studiu al cercetătorilor chinezi arată că o categorie de oameni au o șansă mai mare decât ceilalți să se infecteze cu coronavirus! Întregul studiu se bazează pe grupele de sânge! Vă prezentăm cum stă situația, prin prisma studiului cercetătorilor chinezi.

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii chinezi, citat de South China Morning Post, persoanele cu grupa de sânge A au cele mai mari șanse să fie infectate cu coronavirus.

De cealaltă parte, persoanele cu grupa de sânge 0 au o rezistență nebănuită în fața virusului Covid-19. 

Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știință și medici din Beijing, Wuhan, Shanghai și Shenzen, care au recoltat probe de sânge de la peste 2000 de pacienți și le-au comparat cu probe prelevate de la persoane sănătoase. Astfel, cercetătorii au descoperit că pacienții cu grupa de sânge A sunt predispuși să contacteze virusul și să dezvolte o formă severă. 

În ceea ce privește situația persoanelor cu grupa sanguină 0, s-a descoperit că riscul de infectare este mult mai redus decât în cazul persoanelor cu alte grupe de sânge. Studiul este totuși, preliminar. 

Prima persoană din lume vaccinată împotriva coronavirusului

Jennifer Haller, în vârstă de 43 de ani, s-a oferit voluntar pentru a face vaccinul produs de americani. Vaccinul total este însă, la 12-18 luni de la realizare. 

„Studiul a fost lansat în timp record, e un pas important în această luptă”, a spus un medic din Seattle care participă la realizarea vaccinului.

”Ne simțim cu toții neajutorați, e o șansă uriașă pentru mine să fac ceva”, susține Jennifer. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro