Avertismentul ministrului Apărării din Israel: „Cea mai letală combinaţie e când bunica îşi îmbrăţişează nepotul!” / VIDEO

Avertismentul ministrului Apărării din Israel: „Cea mai letală combinaţie e când bunica îşi îmbrăţişează nepotul!” © Facebook

În plină pandemie de coronavirus, ministrul Apărării din Israel, Naftali Bennett, a făcut un avertisment pentru întreaga populație! Oficialul a sfătuit că ar trebui să se ia în calcul izolarea totală a bătrânilor, virusul Covid-19 fiind „mult mai letal” pentru ei, în comparație cu cetățenii tineri. 

Ministrul Apărării din Israel s-a filmat și a publicat o înregistrare video ce a ajuns rapid în toate publicațiile din întreaga lume. Naftali Bennett spune că, pentru evitarea deceselor provocate de noul coronavirus, este necesară izolarea totală a bătrânilor.

Naftali Bennett este de părere că epidemia va ajunge la sfârşit abia după ce 60-70% din populaţia întregii lumi va fi luat virusul. Mulţi nici nu vor şti că l-au avut, spune oficialul israelian. 

„Cel mai important lucru, mai important decât distanţarea socială, mai important decât testarea, mai important decât orice este să separăm oamenii bătrâni de cei mai tineri”, a spus Naftali Bennett, precizând că „cea mai letală combinaţie este când bunica îşi îmbrăţişează nepotul pentru că, coronavirus este un virus unic, în sensul că este cu mult mai letal pentru oamenii bătrâni faţă de oamenii tineri”.

În ţările în care au murit mulţi oameni, continuă ministrul, în cazul oamenilor peste 70 sau peste 80 de ani, unul din cinci, respectiv unul din şapte dintre cei care au luat virusul au murit.

Astfel, Naftali Bennett, i-a sfătuit pe cei ce îl urmăresc să aibă grijă de bunici, dar de la distanţă, pe Whatsapp sau Skype. „Duceţi-le mâncare, curăţaţi cutiile înainte, nu intraţi în casele lor, nu îi îmbrăţişaţi, pentru că îi expuneţi riscului”, spune Naftali Bennett.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro