Avion cu 243 de pasageri, întors din drum după ce un bărbat a spus că are coronavirus. Era o glumă!

Avion cu 243 de pasageri, întors din drum după ce un bărbat a spus că are coronavirus. Era o glumă! © Foto simbol arhivă

E bine să ştii când să faci pe glumeţul şi când nu... Un bărbat care se afla la bordul unui avion a spus, glumind, la jumătatea drumului, că are coronavirus. La scurt timp, cei 243 de pasageri s-au văzut întorşi înapoi de unde au plecat.

Un avion care se îndrepta spre Jamaica a fost întors din drum după ce un pasager a făcut o glumă şi a spus că are coronavirus. Bărbatul a făcut gluma la jumătatea drumului către Montego Bay, la două ore de la decolare. 

Pasagerul în vârstă de 29 de ani s-a ridicat de pe scaun şi a spus răspicat că a călătorit în China şi că a luat noul coronavirus, relatează france24.com.

Reprezentantul companiei aeriene a declarat că "echipajul nostru a urmat toate protocoalele aplicabile în cazul semnalării unor cazuri de boli infecţioase la bord, inclusiv izolarea persoanei care a făcut o afirmaţie nefondată despre coronavirus''.

După ce avionul a ajuns înapoi la Toronto, pasagerul glumeţ a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie dus în faţa instanţei. 

"Bănuiesc că acest tip a crezut că este o glumă amuzantă, dar a fost chiar foarte ciudat. Cu toții am fost foarte frustrați... Am pierdut o zi din vacanța noastră", a spus un pasager.

Între timp, un alt zbor a fost rezervat pentru a duce pasagerii în Jamaica și pentru a-i readuce pe cei rămași blocați în Montego Bay, după ce zborul de întoarcere de luni a fost, de asemenea, anulat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro